BOT 2018 | Winnaar BOT 2016: Bram Veroude | MagicFX
320
post-template-default,single,single-post,postid-320,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Winnaar BOT 2016: Bram Veroude | MagicFX

Winnaar BOT 2016: Bram Veroude | MagicFX

Het winnen van de BOT heeft een enorme impact die wij vooraf zeker niet hadden verwacht.Direct na de nominatie voel je trots en krijg je al vele leuke reacties. Tegelijkertijd denk je ook ‘’moeten we dat wel doen, willen we wel in de belangstelling staan en wat vinden onze klanten daar van’’? Het begon toen ook meteen te leven onder onze mensen. Iedereen werd direct enthousiast en fanatiek. Reden genoeg om toch de keuze te maken mee te doen en daar hebben we geen seconde spijt van gehad.

Toen we door waren naar de finale en deze dichterbij kwam werden we allemaal nog fanatieker en werd het ook allemaal steeds spannender. Het meedoen was sowieso al ontzettend leuk en ook al hadden we niet gewonnen dan hadden we er net zo positief op teruggekeken. Samen met de andere finalisten leef je naar de finale toe, leer je elkaar op een andere manier kennen en doe je weer nieuwe inspiratie op.

Alle aandacht die de organisatie er aan geeft via het Brabants Centrum en social media al ver voor het event zorgt ook dat je goed gepresenteerd wordt. We merkten dit o.a. ook aan bijvoorbeeld het aantal open sollicitaties dat ineens steeg wat een teken is dat onze reputatie was verbeterd. Omdat het evenement zo goed georganiseerd was liep het allemaal vanzelf en was het vooral een hele mooie avond. Toen het moment daar was en we MAGIC FX als winnaar in de categorie B2B hoorden was de blijdschap enorm groot. Het was echt een overwinning en zo voelde het ook. Samen met het hele team hebben we een feestje gevierd en vele mooie reacties en felicitaties mogen ontvangen. Hier sta je vooraf niet bij stil. We hebben ongelofelijk veel berichtjes, cadeautjes en bloemen ontvangen. Naast dat dit voor een ondernemer een mega kroon op jarenlang hard werken is, is het ook voor het hele team enorm motiverend. Die trots voelde iedereen en nu nog!  Wat we ook niet hadden verwacht, mede omdat wij vooral buiten Boxtel en internationaal actief zijn, is dat we ook van onze klanten heel veel leuke complimenten en felicitaties hebben ontvangen.

Waar wij vooraf nog even twijfelden om mee te doen bleek later dat het juist een enorm positief ‘effect’ heeft om mee te doen!