BOT 2018 | Winnaar BOT 2016: Diane & Filipe van den Borne | Filipe Mode
323
post-template-default,single,single-post,postid-323,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Winnaar BOT 2016: Diane & Filipe van den Borne | Filipe Mode

Winnaar BOT 2016: Diane & Filipe van den Borne | Filipe Mode

Het winnen van de BOT is overweldigend! Dat begint al bij de nominatie, want dat was een enorme verrassing. In 2016 is de keuze gemaakt om het publiek te laten stemmen wie er een finaleplek krijgt. Direct een uitdaging, maar ook meteen een geweldige boost als je de waardering krijgt van klanten, leveranciers, vrienden en wie al niet meer.

De weg naar de finale zorgt voor de nodige publiciteit en vele reacties, maar geeft daarnaast nog heel veel meer waardevols. Het is een traject wat we met het hele team beleefd hebben. De aandacht, de saamhorigheid, de trots, maar ook het stellen van kritische vragen aan onszelf. Waarom doen we de dingen zoals we ze doen en hoe zorgen we ervoor dat we goed zijn in wat we doen?

Dan de finale avond; een feest om hier onderdeel van te mogen zijn. Complimenten aan de organisatie voor deze spectaculaire avond!

Een kans om te laten zien aan ondernemend Boxtel wat we doen, met als kers op de taart het winnen van de trofee! Wauw, een bevestiging dat het harde werken niet voor niets is  geweest en het geeft ontzettend veel energie om nog heel lang met een grote dosis passie door te gaan. De dagen erna zijn we overladen met felicitaties, bloemen, kaartjes, berichtjes etc. Blijkbaar wist heel Boxtel en omgeving van de BOT! Onvergetelijk!