BOT 2018 | Bewust Beter Liempde
699
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-699,page-child,parent-pageid-594,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Bewust Beter Liempde

Bewust Beter Liempde

Naam: Stephanie Smetsers
Categorie: B2C

www.drogistbewustbeter.nl

Allereerst super leuk dat wij genomineerd zijn voor de BOT en eerlijk is eerlijk ik vind het best een beetje spannend om mee te doen.

Waarom zouden wij nou door moeten naar de finale en moeten winnen? Ik denk omdat wij een bedrijf zijn dat heel erg met de tijd mee gaat, probeert om het assortiment up to date te houden door goed te kijken wat er nieuw is op de markt en ook goed luistert naar de wensen van onze klanten. We proberen ons te onderscheiden van anderen winkels door ook merken te voeren die niet op elke hoek van de straat verkrijgbaar zijn.

Naast een drogisterij hebben wij ook een kadoshop in onze winkel waar je veel leuke accessoires, homedecoratie, en sieraden kunt vinden.
En voor de kinderen is er een hele wand met speelgoed voor binnen en buiten.

Mijn open, eerlijke, gezellige en spontane karakter probeer ik door te voeren in mijn winkel, dit maakt mijn winkel uniek en toegankelijk voor jong en oud, mijn winkel is daardoor niet alleen een plaats waar je spullen kunt kopen maar waar ook altijd tijd en ruimte is voor een praatje. Door de haastige samenleving zijn mensen steeds meer opzoek naar iets persoonlijk en dat maakt mijn winkel anders dan andere winkel en sluit aan bij de wensen van de klant! En daarom denk ik dat wij het verdienen om in de finale van de BOT te komen en deze te winnen.

Steun Bewust Beter Liempde tijdens de finale op 8 november!