BOT 2018 | Deegeluk
676
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-676,page-child,parent-pageid-594,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Deegeluk

Deegeluk

Naam: Michel den Ouden & Lotte van den Anker
Categorie: B2C

www.deegeluk.nl

Op 1 december 2017 openden wij, Michel en Lotte, de deuren van Deegeluk. Deegeluk is de bourgondische lunchspecialist van Boxtel.
Genieten van de heerlijkste door barista Michel bereide koffiecreaties, zoetigheden van de huispatissier en lunchgerechten met een creatieve twist. Dat kan allemaal in onze gezellige “huiskamer”, maar ook thuis of op het werk. We verwerken in onze gerechten zoveel mogelijk lokale en biologische producten.

Ondernemen is spannend, is een uitdaging aan gaan en brengt ook zeker risico’s met zich mee. We gunnen daarom dan ook elke ondernemer de Boxtelse ondernemers trofee! Waarom wij deze trofee verdienen is dat we constant vooruit denken, blijven verbeteren en nieuwe uitdagingen aan gaan. Dat maakt dat dit thema ons op het lijf geschreven is; Fast en Forward gaan we zeker! Binnen een half jaar hebben we niet alleen de lunchzaak aan de Markt geopend, maar zijn we ook gestart met onze rollende keukens. Hiermee staan we op grote muziekfestivals, zoals Paaspop en We are Electric. Menig festivalganger maken we blij met tosti´s of wafels. Ook staat onze Citroën HY regelmatig op bedrijfsfeesten te schitteren. Verder komt nu bedrijfscatering van de grond. Zo kan je sinds een aantal weken je lunch online bestellen. Kortom: Wij zijn binnen een halfjaar uitgegroeid tot een serieuze partij die zowel de consumenten-, als de zakelijke markt bedient. Alles met het streven om zoveel mogelijk mensen gelukkig te maken met onze smaakvolle gerechten.

Kom eens langs en Proef het geluk bij Deegeluk!

Steun Deegeluk tijdens de finale op 8 november!