BOT 2018 | Eetcafé De Kerk
717
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-717,page-child,parent-pageid-594,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Eetcafé De Kerk

Eetcafé De Kerk

Naam: Kim Brusselers & Evy van Rosmalen
Categorie: B2C

www.eetcafedekerk.com

Trots zijn wij, Kim Brusselers en Evy van Rosmalen op onze nominatie voor de Boxtelse Ondernemers Trofee, de BOT 2018. Ons bedrijf Eetcafé De Kerk wordt dus gewaardeerd – wij als ondernemers worden gewaardeerd. En dat is ontzettend mooi. Zeker als het thema zoals dit jaar ‘Fast Forward’ is. Want ja, sinds wij De Kerk in 2014 overnamen, zijn we als een speer gegaan!

Fast Forward dus, want een andere manier is er niet. Met een keuze aan meer dan 60 soorten bier, een goede menukaart en een nog steeds groeiende klantenkring, staan wij samen met ons personeel elke week weer klaar om iedereen een leuke en lekkere avond te bezorgen. Of ze nou binnenlopen voor een paar biertjes of een avondlang borrelen en eten, ze komen om te genieten, dus daar werken we keihard voor. Op een ‘normale’ avond, voor zover daar al sprake van is, met carnaval, met evenementen in het centrum en met ons jaarlijkse eigen ‘grootste’ kleine muziekfestival: Church Open Air.

Al vier jaar lang ervaren wij het zelf: de horeca is geen baan, maar een levensstijl. En die is een stuk ingewikkelder dan de meeste mensen denken. Constant zijn wij bezig met ons goedlopend eetcafé naar een nóg hoger niveau te tillen. En daarbij dicht bij onze basis te blijven: bier en hamburgers. Zonder onszelf en onze klanten uit het oog te verliezen. En dat in een van de kleinste kroegjes van Boxtel. In sneltreinvaart…

Dus waarom verdienen wij de Boxtelse Ondernemers Trofee 2018? Omdat wij zo Fast Forward gaan dat we het soms zelf amper bij kunnen houden. Tijd om daarbij stil te staan is er niet, of pas als je zoals nu die vraag gesteld wordt. We gaan altijd door, én verder… Want ondernemen is uitproberen, schrappen, aanvullen, sleutelen. En ontwikkelen: je concept enjezelf.
Kom eens kijken op de Oude Kerkstraat 10 en oordeel zelf. En stem op ons, op Eetcafé De Kerk.

Steun Eetcafé De Kerk tijdens de finale op 8 november!