BOT 2018 | Elan Bikes Support
680
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-680,page-child,parent-pageid-594,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Elan Bikes Support

Elan Bikes Support

Naam: Evert Lans
Categorie: B2C

www.elanbikessupport.nl

De ambitie om een tweewielerzaak te openen bestaat al een aantal jaren, maar nu was de tijd er rijp voor. Een tweewielerzaak in Boxtel viel weg. De e-bike is in opkomst. De economie trekt aan, en een idee was geboren om het op geheel nieuw eigen wijze aan te pakken.

Ik zag een mogelijkheid voor mij liggen, om mijn ervaringen die ik de afgelopen jaren had opgedaan in de tweewielerbranche tot uiting te brengen. Mijn technische kennis komt in de praktijk tot zijn recht in de prominent aanwezige werkplaats, waar ik twee (allround) monteurs kan aansturen en reparaties plaats vinden aan alle soorten fietsen.

De winkel is toegespitst op alléén e-bikes en toebehoren in verschillende prijsklassen, maar allen met een kwaliteit waar ik achter sta. Van gangbaar betaalbaar tot zeer exclusief custom-made. Ik zie het als mijn taak en uitdaging, om een goede inschatting te maken, bij welke fiets de klant het meeste baat heeft. De trainingen die ik al jaren verzorg voor Innovam, opleidinginstituut voor de Tweewielerbranche, zijn mijn basis om ook mijn klanten middels seminars wegwijs te maken in de wereld van de e-bikes. Aan bod komen o.a. verschillende technieken, veilig rijgedrag en onderhoud. Hiervoor heb ik een ruimte beschikbaar gemaakt als klaslokaal.

Steun Elan Bikes Support tijdens de finale op 8 november!