BOT 2018 | Mondzorg Boxtel
703
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-703,page-child,parent-pageid-594,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Mondzorg Boxtel

Mondzorg Boxtel

Naam: René Kaboord
Categorie: B2C

www.mondzorgboxtel.nl

Exact 10 jaar na onze eerste nominatie zijn wij als Kliniek voor Mondzorg Boxtel wederom genomineerd voor de BOT-trofee.

Het is fijn te zien dat ons bedrijf en de evolutie ervan nog steeds gevolgd wordt. Het blijkt dat men onze kliniek onderscheidend vindt. Van de Beneluxlaan met 6 personen en de start aan de Dukaat met 18 personen naar de meer dan 25 personen, die zich nu op de werkvloer bevinden.

In 10 jaar is veel veranderd. Ontwikkelingen in de tandheelkunde gaan snel. Zo beschikken wij tegenwoordig onder andere over een CT-apparaat en wordt voor de orthodontie met een camera een digitale mondscan gemaakt.

Naast de implantologie en orthodontie hebben wij sinds enkele jaren het accent verlegd naar de kindertandheelkunde met preventie in het bijzonder. Hiervoor hebben wij een aparte website gemaakt en loopt er een pilotonderzoek met een zorgverzekeraar.

Waardering van zorgverzekeraars zien wij ook terug in de machtigingsvrije overeenkomsten, die men met ons wil afsluiten. Betrokkenheid, deskundigheid en de wil om iedere dag het beste product af te leveren kenmerkt ons team.

Vandaag mochten wij zelfs een pluim ontvangen van de MBO-opleiding. Door zowel de opleiding, als de stagiaires, zijn wij tot een van de beste leerbedrijven verkozen!

De verkiezing ( en hopelijk deze keer de winst) vind ik wederom een eer voor het totale team. Ik ben dan ook trots om hen te mogen vertegenwoordigen.

Steun Mondzorg Boxtel tijdens de finale op 8 november!