BOT 2018 | Goede doel BOT 2018: Dream4Kids
556
page-template-default,page,page-id-556,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Ook dit jaar ondersteunen we met de Boxtelse Ondernemers Trofee een goed doel. En dit jaar is dat Stichting Dream4Kids!

Stichting Dream4Kids organiseert droomdagen voor kinderen tussen 6 en 12 jaar, die kampen met een jeugdtrauma. Denk hierbij aan ernstige rouwtrauma’s, een vechtscheiding, mishandeling, seksueel misbruik of verwaarlozing. Naar schatting zijn er in Nederland gemiddeld 2 kinderen per klas met een jeugdtrauma. Deze kinderen verliezen vaak het vertrouwen in zichzelf en de maatschappij.

Dream4Kids geeft deze kinderen door middel van een positieve ervaring een nieuwe start voor de toekomst. Door het vervullen van hun mooiste dromen, krijgen deze kinderen weer de moed en energie om in de toekomst te geloven. De getraumatiseerde kinderen worden alleen aangemeld door de professionele hulpverlener (therapeut, psycholoog) waarbij zij onder behandeling zijn. Deze hulpverlener bepaalt wanneer de timing perfect is, zodat het verschil gemaakt wordt in het leven van een kind.

Dream4Kids is de enige stichting in Nederland die voor deze enorme, onzichtbare groep getraumatiseerde kinderen het verschil maakt.