BOT 2018 | Nomineren
125
page-template-default,page,page-id-125,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

De Boxtelse Ondernemers Trofee (BOT)

De BOT is sinds 2004 een begrip in Boxtel. Om het jaar wordt er een verkiezing gehouden van de beste ondernemer van Boxtel, elk jaar omtrent een ander thema. Daarnaast gaat altijd een deel van de opbrengsten naar een goed doel. Op dit moment is de BOT in Boxtel een begrip en een evenement waar heel ondernemend Boxtel aanwezig wil zijn!

Selectieprocedure BOT 2018

  • Nominatie
  • Stemronde
  • Bekendmaking finalisten

Meedingen naar de BOT 2018 kan door het aanmeldformulier op www.bot2018.nl in te vullen. Dit kan tot 3 juni 2018. Het formulier dient volledig en met een stevige motivatie te worden ingevuld. Een bedrijf kan worden aangemeld door de directeur van het bedrijf, maar ook door de werknemers, zakenrelaties van het bedrijf of een tevreden klant. Met de benaming ‘bedrijf’ worden niet alleen de ondernemingen in het bedrijfsleven bedoeld, maar ook organisaties gerelateerd aan de overheid, gezondheidszorg en het onderwijs.

Categorieën: B2B en B2C

Tijdens de BOT wordt binnen twee categorieën een trofee uitgereikt: B2B en B2C.
B2B staat voor business to business. Hieronder vallen de bedrijven die produceren, leveren of diensten verrichten voor andere bedrijven.
B2C staat voor business to consumer. Hiermee worden de bedrijven bedoeld die produceren, leveren of diensten verrichten voor consumenten.
Doorslaggevend is op welke wijze de omzet gegenereerd wordt, ofwel: wie zorgt voor de inkomende cashflow?
Houd bij de aanmelding ook rekening met de volgende feitelijke selectiecriteria:

  • Het bedrijf is gevestigd in de gemeente Boxtel;
  • Het bedrijf heeft raakvlakken met het thema Fast Forward.

Als een bedrijf wordt voorgedragen wordt contact opgenomen met een vertegenwoordiger van het bedrijf. Als het bedrijf instemt met de nominatie, wordt deze toegevoegd aan de lijst met genomineerden.

Nomineer hier uw kandidaat voor de Boxtelse Ondernemers Trofee 2018!

Nomineer hier jouw kandidaat voor de Boxtelse Ondernemers Trofee 2018!

Nomineren is helaas niet meer mogelijk. Stem vanaf 11 juni op jouw favoriet.