BOT 2018 | JCI Dommelland
127
page-template-default,page,page-id-127,page-child,parent-pageid-123,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Wij zijn JCI (Junior Chamber International) Dommelland.

JCI is een netwerkorganisatie voor ambitieuze, actieve en ondernemende mensen tussen de 25 en 40 jaar uit verschillende beroepsgroepen. De leden zijn ondernemers, mensen uit het bedrijfsleven en non-profit organisaties.
JCI is een uitstekende plek om te netwerken, leren, ontwikkelen en iets positiefs te doen voor de maatschappij. Naast maandelijkse vergaderingen, ondernemen onze leden diverse activiteiten met een sportief, educatief, sociaal, maatschappelijk of cultureel karakter.

Elke twee jaar organiseert JCI met veel plezier de BOT (Boxtelse Ondernemers Trofee), selecteert en steunt de netwerkclub een of meerdere lokale goede doelen en gaan de leden actief op zoek naar mogelijkheden om te groeien als mens en organisatie. Denk hierbij aan bedrijfsbezoeken, lezingen, trainingen en congressen. Kortom: leerzame activiteiten met als overkoepelende factor fun!

Internationaal telt JCI meer dan 170.000 leden in 160 landen. In Nederland zijn ongeveer honderd JCI-kamers. Leden met een internationale mindset kunnen deelnemen aan een uitgebreid programma van landelijke en internationale congressen. De mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling zijn eindeloos.

Met het oog op te toekomst is JCI Dommelland altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste aspirant-leden. Wil jij je horizon verbreden en op een leuke wijze jouw netwerk vergroten? Neem dan contact met ons op!